Egy fiatal fiút próbálnak megtalálni Miskolcon

Megosztás

Nem eltűnés miatt, hanem a további írások alapján egyértelműen kiderülve bolti lopás miatt (is) próbálják megtalálni a srácot. A jelek szerint az Avason sok rossz fát tett már a tűzre.

Az egyik helyi csoportban tette közkinccsé a 12-14 év körüli fiú fényképét az egyik miskolci ABC-tulajdonos polgártársunk, azzal a szöveggel, hogy “Aki ismeri, vagy tudja hol szokott tartózkodni, keressen meg privátban. Köszönöm!” Az eredeti posztban nincs kitakarva az arc.

A továbbiakból kiderül, hogy “az Avason végig lopkodta már a boltokat, késsel járkál, stb…” írja Gergő.

A hozzászólások között többen is kidomborítják a roma származást (ezeket kiszűrtük), de a legtöbben inkább megpróbálták némileg humoros köntösbe bújtatni az ezek szerint sorozatban történő eseteket. “Nem is értem, miért lop, mikor az Arsenalban focizik!” Vagy “Csak nem lopott valamit?” “De.” “Nem, csak kölcsön vett valamit, de majd visszaviszi, csak nem ma!”

Egy másik hozzászóló annyit tett hozzá, hogy még merje valaki kijelenteni, hogy a focisták túl vannak fizetve… ha így lenne, nem kellene ilyen dolgokhoz folyamodnia. Bár a kommentelők kicsit humorosra vették a figurát, maga az alapprobléma egyáltalán nem vicc tárgya és elég súlyos problémát vetít elénk. Ismerjük a srácot és volt már hozzá szerencsénk nekünk is?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek